28 okt. 2013

Syfestivalen slut för denna gång

Som vanligt har det varit härliga tre dagar och jag vinkar med stickorna till alla som var där, speciellt till er som inte kom fram för att det var så många som ville titta och prata.
De stickade krokodilfjällen blev verkligen en succé! Jag blev kallad allt från papageno till rugguggla, och fjällade glatt hela tiden:-).
Jag hann gå runt lite på mässan och kikade givetvis lite extra på mina designade alster i HK Textils monter, ser fram emot att fira höst i koftan Åslög.
Tant Koftas koffertar ville givetvis alla kika i.
Petra och Mia hade fullt upp och Magasin Duetts hyllor lyste tomma framemot söndagen...
Blev lite nyfiken på dataprogrammet Knitstyler som producerar stickbeskrivningar á la IKEAs, det måste jag kika mer på.
Tillbringar man tre dagar bland garn måste ju lite följa med hem också. Garngalleriet har börjat med Geilsk garner så några nystan bomull/ull fick följa med hem, kanske blir det en Robin (eller något liknande), blev givetvis sugen på att sticka Johannes nya mössa Nina, Koftan Siri har jag kikat på ett tag men bara som pocho (det kommer bli suuper), mer lettlopi som förhoppningsvis kommer bli en Lopi affection, en lördagsgodispåse från Tant kofta, fina säkerhetsnålar, raggsocksgarn och instruktioner till virkad nålbindning i flerfärg. Härligt, men nu behöver verkligen dygnet fler timmar!
RISKEN FÖR STARTITIS ÄR ÖVERHÄNGANDE!