17 dec 2009

Kläder för en mumie

Första våden till den stickade kjolen är ääääntligen klar.
Ser mer ut som en mumielinda än en kjol, fast vackert tonande mellan vitt & svart.
Funderar nu på om jag skall sticka nästa våd separat eller försöka sticka ihop den med nummer ett samtidigt som jag stickar den. Skall leta på Vivian Höxbros böcker i dominostickning, tror att svaret kan finnas där.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Hej,

Var in i din butik idag, skulle handla garn. Fick ett otroligt otrevligt bemötande, vet ej om det var du eller om du har någon anställd. Hade med mig min son som låg och sov i barnvagnen, men då jag placerade honom på avsedd plats så vaknade han så snart det kom en kund in av gnisslandet och plingandet från dörren. Bad om att få ställa honom längst in i butiken, så att han skulle kunna få sova och jag skulle kunna bestämma mig för vilka garner jag skulle handla. Men Nej, det fick jag minsann inte för jag skulle dra in skit på golven i din kära butik.

Ett tips är att ha en golvmopp eller en swiffer till hands så att man kan tillmötesgå sina kunder, och med all säkerhet kunna sälja mer. Som det är nu så kommer jag inte att besöka butiken igen, såvida det inte var en anställd som bemötte mig på detta sätt, vilket jag naturligtvis hoppas på.

Hoppas du kommer besvara detta inlägg.

Vänligen/ Johanna

Marias garnhändelser sa...

Hej Johanna!
Jag har många besökare med barnvagn och i princip alla tycker att det är helt OK att placera vagnen på avsedd plats istället för att trassla in den mellan hyllorna i min tyvärr ganska trånga butik (då risken är stor att garn och vagn trasslars ihop sig). Hade jag förstått att det var dörren som störde ditt barn hade vi kunnat lämna den öppen medan du studerade hyllorna. Hör gärna av dig på ett mindre anonymt sätt så diskuterar jag gärna ämnet vidare med dig.

Hälsar
Maria

Johanna sa...

Hej igen,

Jag gjorde ett försök att tala om saken redan i butiken, men vi lyckades inte förstå varandra. Du påtalade i butiken hur jag redan hade smutsat ner golvet en halv meter från platsen där barnvagnen skulle stå.

Eftersom sonen vaknade av dörren var jag tvungen att vagga om honom i vagnen, så att han kunde sova vidare, så att ingen i butiken skulle störas av en grinig trött bebis. För allas bästa försökte jag hitta en lösning där varken dina kunder stördes, och där jag kunde få göra mina inköp i lugn och ro.

Det är inte lätt att tillmötesgå alla när man har barnvagn, trots att man försöker ta sådan liten plats som möjligt. Då är det tråkigt när man blir bemött med en trist attityd. I detta fall kollade jag din gång, och hade jag bedömt den som för trång för min vagn hade jag aldrig föreslagit att ställa vagnen längst in i butiken

Nog om detta, God Jul/ Johanna