19 nov. 2009

Tack alla rara

Tack för alla rara kommentarer, det värmer i eländet.
Det verkar som om det är någon som specialiserat sig på att göra inbrott i småbutiker i området. Vad jag vet fick 4! butiker i kvarteret påhälsning bara denna natt. Det är helt otroligt. Det verkar vara svårt för polisen att få upp spår och jag tror att enda sättet är att boven, för allt tyder på att det varit samma person vid de 4 tillfällen jag fått påhälsning de senaste veckorna, tas på bar gärning. Det konstiga är att ingen i området har hört av sig till polisen. Det verkar ju lite konstigt att ingen hört eller sett något när det krossas rutor i parti och minut.
Efter att jag röjt upp i butiken verkar det inte vara så mycket som är stulet eller förstört, mest småsaker. Värst är att jag blivit av med min dator med bokföring, mail, adresser, foton, beskrivningar, allt! (och som alltid när sånt här händer är det lite länge sedan backup gjordes - att man aldrig lär sig) och kameran, så det blir väl lite si och så med bloggandet ett tag framöver. Konstigast är att Åkes fadderson Lillåke är borta.
Har läst i Yarn Harlots bok (Things I learned from knitting) att startitis är bra för det mesta (eller så ger mina begränsande språkkunskaper tolkningen) så som tröst startatde jag en enkel sjal igår kväll i ett vackert garn (eldigt orange/ceris) som jag fått i present av en rar stickvän.